Meny

 
Stillingsutlysning i Naviaq

Naviaq søker utviklings- og markedssjef i Naviaq AS. Vi søker deg som har en solid havbruksfaglig kompetanse og erfaring. I tillegg har du kompetanse og interesse for IKT og er god til å kommunisere!

Naviaq AS er et selskap i den raskt voksende akvakulturnæringen. Naviaq skal bidra til å løfte oppdrettsnæringen til nye høyder gjennom å innføre nye bransjetilpassede IKT-løsninger basert på velprøvd teknologi fra andre bransjer. Målet er at Naviaq skal bli en ledende og integrerende IKT-aktør innen oppdrettsnæringen med fokus på effektiv og kvalitetssikret oppdragsplanlegging og -gjennomføring, utstyrskontroll og andre driftsoppgaver på anleggene.

Selskapet er i full gang med å implementere de første produktene som Naviaq Oppdrag, Naviaq Fortøyning, Naviaq Notspyling, Naviaq Ringspyling, Naviaq Flåtestyring og Naviaq Notbøting hos våre kunder. Selskapet er lokalisert i Trondheim og teamet består i dag av 8 personer hvor software utviklingsteamet utgjør 6 personer. Selskapet ble etablert i 2014, forventer å omsette for 2,5 MNOK i 2015 og planlegger sterk vekst fremover. Naviaq AS er eid av Norsk Navigasjon Holding AS, Fanøyskjæret Holding AS og Tidligfasefondet i Nord-Trøndelag AS. Mer info om selskapet på http://naviaq.no.

Vi har fått god respons fra markedet og trenger flere dyktige folk med på laget. 

Utviklings- og markedssjef i Naviaq AS

Arbeidsoppgaver

  • Din rolle blir sentral i kommersialiseringen av Naviaq
  • Du vil få ansvar for å gjennomføre prosjekter for og i tett samarbeid med våre kunder
  • Du skal gjøre våre kunder i stand til å ta i bruk Naviaq verktøyene innenfor planlegging, gjennomføring, dokumentasjon og rapportering

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har en solid havbruksfaglig kompetanse og erfaring
  • I tillegg har du kompetanse og interesse for IKT og er god til å kommunisere

Du må være operativ, offensiv, løsningsorientert og i stand til å jobbe selvstendig og sammen med andre. Du må evne å bygge tillit og nettverk. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyr;

  • En unik mulighet til å bli med og løfte oppdrettsnæringen til nye høyder
  • Du blir en del av et offensivt utviklingsmiljø og kan selv være med på å utforme innholdet i egen stilling.
  • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjonsvilkår

Søknadsfrist: 21.11.2015

Stillingsbrøk: 100 % Heltid

Startdato: Så snart som mulig

Kontaktinfo: Jan Ivar Sandnes, daglig leder (+47) 90945747.jis@norsknavigasjon.no. 

Anne Peggy Schiefloe, JOBBiNT (+47) 40694979.  anne.peggy@kunnskapspark1.no